Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:04 | 19/12/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα, στον συνεργάτη αυτού κ. Κωνσταντίνο Μπροκαλάκη, στην Πρόεδρο της Δ.Κ. Χανίων κ. Ειρήνη Αθανασάκη και σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ. Χανίων.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ικανοποίηση ενός πάγιου και δίκαιου αιτήματος των συναδέλφων μας στα Χανιά, την αλλαγή της ονομασίας μέρους της οδού Εμμανουήλ Αντωνιάδου, σε οδό Στάθη Λαζαρίδη, παραπλεύρως του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων. Στη σημερινή λοιπόν συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Χανίων πάρθηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη η παραπάνω απόφαση.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση για τους παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση γονείς και σύζυγο του Στάθη Λαζαρίδη αλλά και τους δεκάδες συναδέλφους μας, οι οποίοι βρισκόταν από νωρίς εντός και εκτός αιθούσης του Συμβουλίου.

[custom:google-ads]

Το μόνο που ζητούσαμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ήταν όποιος πολίτης ή συνάδελφος εισέρχεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων να αντικρίζει την επιγραφή «Οδός Στάθη Λαζαρίδη – Ήρωας Αστυνομικός»…Άλλωστε πεθαίνουν μόνο αυτοί που θα ξεχαστούν…και ο δικός μας ήρωας Ευστάθιος Λαζαρίδης θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Για το Δ.Σ.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΝικόλαοςΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλείται να φυλάει... τη φάτνη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis