Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:58 | 14/08/2018

Ο Οργανωτικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης μαζί με τον ιδιαίτερα αγαπητό πρόεδρος του ΕΣΥ.ΠΡΟΤΑ κ.Γιάννη Λιονάκη, το διάστημα που μας πέρασε όργωσαν κυριολεκτικά την Κρήτη προσπαθώντας να μάθουν σε όλους μας και ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές πόσο σημαντική είναι σωστή η οδική συμπεριφορά.

[custom:google-ads]

Η εκστρατεία ενημέρωσης «Αγαπώ τη ζωή – οδηγώ με προσοχή" ταξίδεψε την Δευτέρα 13 Αυγούστου στη Δαμάστα Μαλεβιζίου.

Ο κ. Στέλιος Καρακούδης σε ανάρτηση του ανέφερε: Τελευταία εκδήλωση στη Δαμάστα να ευχηθούμε να έχουμε καλή Παναγιά με όσο το δυνατόν λιγότερα τροχαία ..

Ας ευχηθούμε κι εμείς το σήμα της νίκης που έχουν σχηματίσει οι δύο άντρες με τα χέρια τους να γίνει για όλους μας η αφορμή για μια πραγματική νίκη κατά των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί μας και ιδιαίτερα στο Μαλεβίζι.

Μέσα από τις ομιλίες των Στέλιου Καρακούδη και Γιάννη Λιονάκη δόθηκαν οδηγίες και συμβουλές προς τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

Ας καταλάβουμε όλοι  πως μία μικρή απροσεξία μπορεί να αποφέρει την απώλεια και τον αβάσταχτο πόνο.

Προσοχή λοιπόν τον Δεκαπενταύγουστο !

Αγαπώ τη ζωή – οδηγώ με προσοχή" μια σημαντική εκστρατεία που υλοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. με το συντονισμό της Τροχαίας Ηρακλείου και τη σημαντική συνδρομή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1, του ειδησεογραφικού portal CRETALIVE.GR και της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ.

Πηγή:  maleviziotis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis