Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 10/11/2018

Οι μήνες περνούν, αργά, βασανιστικά αργά, πλησιάζει η μέρα της προβολής του τελευταίου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», αλλά ας το ομολογήσουμε, μέρος του μυαλού μας είναι ήδη στραμμένο στο «μετά, τι;». Από όλους ήταν αναμενόμενο ότι η HBO, η εταιρεία παραγωγής θα προχωρούσε σε spin-off. Και έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες για την καινούργια σειρά που θα βασίζεται στο GoT.

[custom:google-ads]

Από το blog του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς, του συγγραφέα πάνω στα μυθιστορήματα του οποίου βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά, έχουμε κάποιες ενδείξεις. Κατ' αρχάς, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για prequel. Και σε μια ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια έσβησε, του ξέφυγε και το όνομα της σειράς: «The Long Night», «Η Μακριά Νύχτα». Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο Μάρτιν είχε γράψει: «Το casting έχει τώρα ξεκινήσει για το "Η Μακριά Νύχτα", το πρώτο show της σειράς που θα διαδεχθεί το "Game of Thrones" για να κινηματογραφηθεί».

Στο blog του, ο συγγραφέας ανέφερε ότι επεξεργάζονται και άλλα spin-offs: «Κάθε μία από αυτές τις ιδέες που συζητούνται είναι για prequel, αντί για sequel. Κάποιες μπορεί να μην τοποθετούνται καν στο Ουέστερος. Αντί για "spin-off" ή "prequel", προτιμώ τον όρο "διάδοχο show". Έτσι τις λέω. Δεν μπορώ να σας πω το περιεχόμενο αυτών των πρότζεκτ, όχι, συγγνώμη, θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis