Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:08 | 01/02/2022

Πριν από 25 χρόνια, το 1997 ένας κατά συρροή δολοφόνος τηλεφώνησε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» και συστήθηκε ως «Clay».

Ο Clay αποκάλυψε στους παρουσιαστές Howard Stern και Robin Quivers ότι είχε σκοτώσει 12 ιερόδουλες. Αυτό το περίεργο τηλεφώνημα δεν ήταν ασυνήθιστο για την συγκεκριμένη εκπομπή, αφού συχνά έπαιρναν τηλεθεατές και έλεγαν τις πιο τρελές ιστορίες.

Καθώς όμως η συζήτηση προχωρούσε, ο Stern και οι ακροατές άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής δεν αστειευόταν. Ο Stern και ο Quivers αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια του κάνοντάς του ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν του και τα παιδικά του χρόνια.

«Σε χτυπούσε η μητέρα σου; Η μητέρα σου ήταν ιερόδουλη;» τον ρώτησαν οι παρουσιαστές για να πάρουν την απάντηση: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Νομίζω ότι το κάνω για την αίσθηση της δύναμης».

Ο Stern άρχισε να κάνει ερωτήσεις ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους φόνους των γυναικών και τη διαδικασία που ακολουθούσε ο Clay για να σκοτώνει τα θύματά του. Οι απαντήσεις του ήταν ήρεμες, ενώ αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ερωτικά με τις συγκεκριμένες γυναίκες πριν τις σκοτώσεις με σφυρί ή πνίγοντάς τες. Δύο από τους φόνους τους διέπραξε σε γκαράζ και τους υπόλοιπους στον δρόμο.

Την επόμενη μέρα ο Stern είπε στην εκπομπή ότι το FBI επισκέφτηκε το στούντιο για να ζητήσει την κασέτα με τη συνομιλία τους. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στον Russell Ellwood, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία θα μπορούσε να είναι ο «Storyville Slayer» ένας κατά συρροή δολοφόνος στη Νέα Ορλεάνη που δολοφόνησε 24 ιερόδουλες.

Ο Russell Ellwood κατηγορήθηκε τελικά για έναν φόνο και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1999. Τα υπόλοιπα παραμένουν άλυτα.

 

www.gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis