Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 19/09/2015

Βομβαρδισμένο βρήκε το σπίτι του πριν από λίγες ημέρες ένα ζευγάρι στο Μεσολόγγι στην περιοχή Νέα Υδραγωγεία, όταν επέστρεψε από τα πρωινά ψώνια.

Το ζευγάρι είχε φύγει περίπου στις 9 το πρωί για να πάει στην αγορά και επιστρέφοντας βρήκε το σπίτι άνω - κάτω και τα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα να λείπουν, καθώς είχαν μπει μέσα κλέφτες. Οι ντουλάπες βρέθηκαν ανοιχτές, όπως επίσης και πολλά ντουλάπια, ενώ είχαν αναποδογυριστεί και έπιπλα. Οι κλέφτες θέλησαν αρχικά να μπουν από την πόρτα της κουζίνας, καθώς φάνηκε προσπάθεια παραβίασης, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι με ένα σίδερο που βρήκαν σε φράχτη αποκόλλησαν τα κάγκελα στο παραθυράκι του μπάνιου και μπήκαν από εκεί. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν κάποια κοσμήματα που βρήκαν πρόχειρα. Το θράσος τους ήταν τέτοιο, που μέχρι και στο ψυγείο έψαξαν, βγάζοντας μάλιστα και το παγωτό που βρισκόταν στην κατάψυξη, ενώ άνοιξαν και την κατσαρόλα που υπήρχε πάνω στην ηλεκτρική κουζίνα, η οποία όμως δεν περιείχε φαγητό.

Το ζευγάρι των συνταξιούχων έχει αναστατωθεί, καθώς είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα κλοπής, ενώ και στη θέα του σπιτιού σε τέτοια κατάσταση, υπέστησαν σοκ...

 
http://www.aixmi-news.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis