Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 05/06/2017

Με ορμητήριο το χώρο του Πανεπιστημιακού ασύλου, άτομα που αυτοποροσδιορίζονται στο «χώρο», και πραγματοποιούν πάρτυ εντος του ΕΜΠ, με μπουκάλια επιτέθηκαν στη διμοιρία της ΔΙΑΤ που έχει γίνει πλέον.. στατική.

Είδηση στο Αστυνομικό Δελτίο, είναι όταν κάτι συμβαίνει ξαφνικά, δεν είναι προγραμματισμένο και δεν μπορείς και να το προβλέψεις.

Στην περίπτωση του αυτόνομου «Εξαρχιστάν» ωστόσο- όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους ο προσδιορισμός- οι επιθέσεις έχουν λάβει καθιερωμένη τακτική και είναι .. αναμενόμενες -μόνο η ώρα αλλάζει-.

Το ευτύχημα είναι ότι μέχρι στιγμής τα αντανακλαστικά των υπηρετούντων στις διαμοιρίες της ΔΥΑΤ, έχουν αποτρέψει τραυματισμούς και ανεπιθύμητες εξελίξεις για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ξημερώματα Δευτέρας (05/06-01.00) και για άλλο ένα βραδυ, χώροι -μεταξύ των οποίων και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα- σχεδόν σε όλη την Αθήνα «διατίθενται» σε ομαδες του «χώρου» σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις («παρτυ οικονομικής ενίσχυσης»).

Οργανωμένη ομάδα ατόμων ταραξιών και βάνδαλων κουκουλοφόρων, εξήλθαν από το χώρου ΕΠΜ από την πλευρά του πεζόδρομου της Τοσίτσα και επιτέθηκαν στη διμοιρία τωνΜΑΤ που σε καθημερινή βάση -πλεον- εκτελεί υπηρεσία στατικής φύλαξης εξωτερικά του Πολυτεχνείου στη συμβολή της με την Πατησίων.

Οι δράστες, για αλλη μια φορά αμέσως μετά την επίθεση, όπως και το βράδυ του Σαββάτου (03/06- 23.20) και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (05/06-00.20), που επιδόθηκαν σε «επαναστατική γυμναστική» με ορμητήριο την πλατεία προς την διμοιρία στην Πατησίων, επέστρεψαν και πάλι στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου.

Με εντολές για «μέτρα αυτοπροστασίας» και «αλλαγή δρομολογίου στις περιπολίες, λόγων των «εκδηλώσεων» τα πληρώματα της ΕΛΑΣ, συνέχισαν τη νυχτερινή βάρδια όπως βγαίνει στο πρόγραμμα υπηρεσίας..

Πηγή:  www.nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis