Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 28/09/2019

Για πολλοστή φορά, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θέλει να συγχαίρει δημοσίως συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ και συγκεκριμένα αυτή τη φορά την ομάδα ΔΙΑΣ 104-4 της Β Αλλαγής, που την 26/9/2019 υπερεβαλαν εαυτό, για να κρατήσουν στη ζωή 52χρονο ημεδαπό που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι συνάδελφοι που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν το εν λόγω άτομο να έχει ακατάσχετη αιμορραγία, από τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό του με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και την βουβωνικη χώρα.

Αμεσα έκαναν με ψυχραιμία αυτό που εκπαιδεύτηκαν να κάνουν: Συγκράτησαν την αιμορραγία και κράτησαν στη ζωή τον εν δυνάμει αυτόχειρα επί 30 λεπτά, μέχρι να αφιχθεί στο σημείο ο σταθμός του ΕΚΑΒ.

Εκτός από τα οφειλόμενα συγχαρητήρια όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι τα υγειονομικά υλικά που χρησιμοποίησαν και σε αυτή την περίπτωση οι συνάδελφοι για να σώσουν την ζωή του συμπολίτη μας, όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν σε πολλαπλές περιπτώσεις, τα αγορασαν με ίδια έξοδα.

Πρέπει η υπηρεσία να παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό στις γυναίκες και τους άντρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ, χωρίς τον οποίο δεν θα ήταν σε θέση να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις και τις ικανότητες που τους παρέχει το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσής τους!

Ανθρώπινες ζωές εξαρτώνται από αυτό!!!!!

sefeaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis