Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 06/11/2020

Ανάρτηση του κ. Ιωάννη Μήλτσιο στο fb:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ.
Αρχής τετευχώς, ίσθι ταύτης άξιος (Μένανδρος).
 
Ευχάριστη έκπληξη προκαλεί η μαρτυρία συναδέλφου για ένα γεγονός που σημειώθηκε στην τελευταία μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, σε δασική έκταση της Σιθωνίας Χαλκιδικής.
Από την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Σερρών, συνέδραμε με οχήματα και προσωπικό. Το πλήρωμα ενός από αυτά ήταν κάτω από την άμεση διοίκηση του «Άρη» Χαλκιδικής καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος.
Οι συνάδελφοι, με υπέρμετρο ζήλο εργάστηκαν αδιάκοπα για ώρες, μέχρι η πυρκαγιά να περιοριστεί και να οροθετηθεί.
Μετά από λίγες μέρες αφού το συμβάν έληξε, ο ίδιος ο «Άρης» Χαλκιδικής τηλεφώνησε στην Υπηρεσία που υπηρετεί το εν λόγω πλήρωμα και ζήτησε να τους μιλήσει. Στην συζήτηση που ακολούθησε τους ευχαρίστησε εγκάρδια για την άψογη συνεργασία τους…
Μια κίνηση ήθους που αν δεν την είχαν εμπιστευτεί οι συνάδελφοι, θα είχε χαθεί χωρίς καμία σημασία, όπως πολλές άλλες μικρές ή μεγάλες ιστορίες…
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι, ένας προϊστάμενος, ο Διοικητής της Χαλκιδικής, ως ικανός ηγήτορας, μερίμνησε για τους υφιστάμενούς του και εκτός αυτού, δείχνοντας σεβασμό προς αυτά τα άτομα, τους τηλεφώνησε για να τους ευχαριστήσει προσωπικά.

Το ήθος και η αξία του καθενός μας αποδεικνύεται καθημερινά με πράξεις…

Συγχαρητήρια
 
Με εκτίμηση
Μήλτσιος Μ. Ιωάννης
Μέλος του Δ.Σ της ΕΥΠΣΠΚΜ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis