Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:25 | 25/01/2018

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έφτασαν δύο ευχαριστήριες επιστολές, προερχόμενες από πολίτες που αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν των υποθέσεών τους.

Στην πρώτη περίπτωση, ιδιοκτήτρια φορτηγού αυτοκινήτου που εκλάπη στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιανουαρίου, εκφράζει ένθερμα την ευαρέσκειά της για την προθυμία και την άμεση αντίδραση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είχε σα συνέπεια τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος και τη σύλληψη, κατόπιν καταδίωξης, του δράστη της κλοπής.

[custom:google-ads]

Στην δεύτερη περίπτωση, αποδέκτης του «ευχαριστώ» συμπολίτη μας είναι ο αστυνομικός του Α.Τ. Κομοτηνής κ. Αθανάσιος Σάσιος, ο οποίος υπηρετώντας σε κοινές περιπολίες Ελλήνων, Βούλγαρων και Ρουμάνων αστυνομικών στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, προσέφερε τις υπηρεσίες του και στάθηκε αρωγός στην περιπέτεια παρέας από την Αλεξανδρούπολη, επιδεικνύοντας ενεργά το ανθρώπινο ενδιαφέρον του και όχι στα στενά πλαίσια του υπηρεσιακού του καθήκοντος.

Τις δύο επιστολές έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας εκφράζει, με την ευκαιρία, τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, οι οποίοι «αποδεικνύοντας περίσσιο φιλότιμο και υπηρετώντας πάντα πιστά το καθήκον, πριν ακόμα εκπνεύσει ο πρώτος μήνας του 2018, πέτυχαν σοβαρά χτυπήματα στην εγκληματικότητα και παρείχαν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας στους συμπολίτες μας».

Ειδικότερα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, πέρα από τους αστυνομικούς των δύο ανωτέρω υποθέσεων, συγχαίρει και τους συναδέλφους τους, που σημείωσαν τρεις ακόμα επιτυχίες για λογαριασμό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται συγκεκριμένα για:

  • Τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι στις 15 Ιανουαρίου συνέλαβαν τρία μέλη συμμορίας εμπορίας ναρκωτικών, υπηκόους Βουλγαρίας, για πώληση ναρκωτικών, εμπορία όπλου και αντίσταση. Οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει 6.424 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 4 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
  • Τους αστυνομικούς της ίδιας Ομάδας, οι οποίοι στις 18 Ιανουαρίου συνέλαβαν στον κάθετο άξονα Κομοτηνής-Νυμφαίας έναν 26χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, που εισήλθε στη χώρα μας έχοντας επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του 21 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9.144 γραμμαρίων.
  • Τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, οι οποίοι στις 12 Ιανουαρίου εντόπισαν, καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν 36χρονο, υπήκοο Γεωργίας, που με το επιβατηγό αυτοκίνητό του προωθούσε στην ενδοχώρα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

«Όλα αυτά, αλλά και πολλά ακόμη περισσότερα, αποτελούν περίτρανη απόδειξη του ότι οι αστυνομικοί της Ροδόπης, σε όποια υπηρεσία κι αν είναι, όποιον βαθμό και αν κατέχουν, εργάζονται με περίσσιο φιλότιμο και υπηρετούν πιστά το καθήκον τους, προσφέροντας απλόχερα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Όλα αυτά μας κάνουν να νοιώθουμε ακόμα πιο περήφανοι για τα μέλη που εκπροσωπούμε και το ελάχιστο που μπορούμε είναι να το εκφράσουμε δημοσίως», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Πηγή: inkomotini.news

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis