Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:13 | 27/12/2019

Το Policenet.gr συνεχίζει να καταγράφει και να παρουσιάζει περιστατικα από την εγχώρια αλλά και διεθνή επικαιρότητα με τραυματισμούς και θανάτους αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν πρόκειται για μία απλή δουλειά...

Οι αστυνομικοί όλου του κόσμου πολλές φορές δεν θα επιστρέψουν στο σπιτι τους μετά τη λήξη της βάρδιας ..


Δείτε στο Policenet.gr: H Άμεση Δράση συνεχίζει την άριστη δουλειά - Νέα σύλληψη & 10 εξιχνιάσεις


Αυτή τη φορά ο λόγος για μία αστυνομικό του Arkansas των Η.Π.Α. πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια ελέγχου ένος αναφερόμενου αυτοκτονικού άνδρα. 

Ο εν λόγω άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα από μια πόρτα σε ανταποκριτές αστυνομικούς. Αργότερα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία.

 

Πως έγινε το περιστατικό

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση ενός αυτοκτονικού ατόμου σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Bryant. Ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών όταν έφθασαν, χτυπώντας μία από αυτούς όπως αναφέρει η Associated Press.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά όταν ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα κράτοντας το κυνηγετικό όπλο και αρνήθηκε να το παραδώσει, δήλωσε η Αστυνομία του Arkansas. Ο δράστης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο 24χρονος Austin Chase Swindle, σκοτώθηκε.

Η τραυματισμένη αστυνομικός, Samantha Hodgson, μεταφέρθηκε μέσω αεροδιακομιδής στο Νοσοκομείο του Little Rock, όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση, ανέφεραν οι αρχές.


Δείτε στο Policenet.gr: Αλεξίσφαιρο γιλέκο TITANIUM® TACTICAL I


Officer Samantha Hodgson was shot and wounded on a call when the subject fired a shotgun through the front door. - Photo: Bryant (AR) Police Department

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis