Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:04 | 14/12/2016

Σήμερα το Policenet.gr είχε την τιμή και την ξεχωριστή χαρά να δεχθεί μήνυμα από έναν νεαρό αναγνώστη.

Ο μικρός μας φίλος, που όπως μας είπε είναι γιος Αστυνομικού, αφενός μας εντυπωσίασε δεδομένου ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του (δεν μας το διευκρίνισε αλλά, διαφάνηκε από το περιεχόμενο του μηνύματος και από τον τρόπο γραφής του) ήταν ήδη «δεινός» χειριστής του πληκτρολογίου του ηλεκτρονικού υπολογιστή και αφετέρου μας εξέπληξε ρωτώντας μας αν υπάρχει πράγματι ο Άγιος Βασίλης.

Η απάντηση των συντακτών του policenet.gr, ήταν ομόφωνη …

Ασφαλώς και υπάρχει !!!

Και για να διαλύσουμε την κάθε αμφιβολία του, του  υπενθυμίσαμε ότι πέρυσι τέτοιο καιρό, επίλεκτοι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν αναλάβει να εντοπίσουν τον αγαπημένο Άγιο των μικρών παιδιών και να του παραδώσουν  το γράμμα που είχαν γράψει γι’  αυτόν ο μικρός Χριστόφορος μαζί με την αδερφή του Νικολέτα (δείτε ΕΔΩ τη σχετική δημοσίευση και την φωτογραφια που τη συνοδεύει).

Όσο για το αν είχαν καταφέρει τότε οι Αστυνομικοί να εντοπίσουν τον Άγιο Βασίλη …

Αν μας ρωτάτε …

Πιστεύουμε πως τα στελέχη όλων των μάχιμων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., έχουν τις ικανότητες να φτάσουν ΠΑΝΤΟΥ και να εντοπίσουν κυριολεκτικά τους ΠΑΝΤΕΣ.

 

Κλείνοντας, αυτό το άρθρο, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να επισημάνουμε εκ νέου την ανάγκη να  προσέχουμε ΟΛΟΙ τα παιδιά μας, όταν αυτά βρίσκονται μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολόγιστή ή στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούν σε Χώρες με πραγματικούς «δράκους» και τεράστιους υπαρκτούς κινδύνους.

Διαβάστε ακόμα:

* "5 μέρες άδεια οι αξιωματικοί και το προσωπικό Χριστούγεννα τον ... Φεβρουάριο"

** Πως θα καταβληθούν τα κομμένα νυχτερινά στους Αστυνομικούς

*** Στο Αστυνομικό Τμήμα η Ελένη Μενεγάκη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis