Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:51 | 12/09/2015
Το θάρρος μιας 7άχρονης να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το δράμα που περνούσε στα χέρια του δράστη, αρχικά στη μητέρα της και στη συνέχεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, ήταν η αρχή του τέλους στην πολυετή δράση του 66χρονου βιαστή, όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει το Cityface.gr.
Όλα ξεκίνησαν ότι η 7χρόνη δεν άντεχε άλλο να υπομένει τις ασελγείς πράξεις στο αθώο της κορμί καιαποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωνε συχνά από τον 66χρόνο για περίπου δύο χρόνια. Η μητέρα χωρίς δισταγμό απευθύνθηκε στο τοπικό τμήμα ασφαλείας της περιοχής του Ζεφυρίου Αττικής, όπου αμέσως έστησε την παγίδα, συνέλλεξε το απαιτούμενο προανακριτικό υλικό και συνέλαβε τον δράστη.
Όμως οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά τη σύλληψη του δράστη, τα κλειστά στόματα του Ζεφυρίου αποφάσισαν να ανοίξουν και τότε άρχισε να ξεδιπλώνεται ένα κουβάρι με μυστικά σε βάθος 48 ετών…
Σύμφωνα με τις καταθέσεις και άλλων θυμάτων, που μετά την θαρραλέα απόφαση της 7χρόνης αποφάσισαν να μιλήσουν, ο δράστης ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών τουλάχιστον από το 1967! Δηλαδή κατάφερνε και την γλύτωνε για 48 ολόκληρα χρόνια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μπορεί τα αδικήματα εκείνης της εποχής να έχουν παραγραφεί, όμως η κατάθεση της μικρής και τα αποδεικτικά μέσα που περισυλλέγησαν είναι αρκετά για να τον στείλουν στη φυλακή μέχρι την τελευταία του πνοή.

Πηγή ➤makeleio.gr 

http://police-voice.blogspot.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis