Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 06/11/2015

Η φωτογράφος Katia Repina γνώρισε τη Μάρτα στα γυρίσματα μιας ταινίας ερωτικού περιεχομένου και αποφάσισε να φωτογραφήσει τη πραγματική της ζωή, αυτή πίσω από τη λάμψη των γυρισμάτων. Έτσι, την ακολούθησε και κατέγραψε όλες τις καθημερινές της συνήθειες, από το γυμναστήριο μέχρι τη βόλτα του σκύλου της.

 

 

 

Η 23χρονη Μάρτα βρέθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας ερωτικού περιεχομένου πριν από 3 χρόνια, ενώ βρισκόταν σε ένα χωριό έξω από τη Βαρκελώνη. Η πιο διάσημη ταινία της ονομάζεται "Llámame Marta", δηλαδή "λέγε με Μάρτα".

 

 

Το εγχείρημα διήρκεσε περισσότερο από δυο χρόνια, με αποτέλεσμα η φωτογράφος και η Μάρτα να γίνουν καλές φίλες, στο κάτω κάτω ζούσαν μαζί τις έντονες στιγμές της καθημερινότητας της ισπανίδας προνοστάρ.

 

 

 

 

 

Η Μάρτα αποφάσισε να μπει στην βιομηχανία του πορνό για τα χρήματα. "Πριν μπω στον χώρο ήξερα ότι τραβάω τα βλέμματα των ανδρών γύρω μου χωρίς να το επιδιώκω. Περνάω το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής μου ζωή μόνη μου", θα πει η ίδια.

"Θα ήταν παράδοξο να ζητήσω από κάποιον να αποδεχθεί τη δουλειά μου και να περιμένω να είναι εντάξει με αυτή", τονίζει αναφερόμενη στο γεγονός ότι η σχέσεις στην προσωπική της ζωή ήταν πάντα δύσκολες και άκαρπες.

 

 

 

 

 

Παράλληλα, αναφερόμενη στους γονείς της θα πει "Όταν αποφάσισαν να  μπω στη βιομηχανία προσπάθησα να τους εξηγήσω τα πάντα, ποτέ δεν το κατάλαβαν και το αποδέχθηκαν, απλά το ανέχονται γιατί με αγαπούν. Οι άνθρωποι στη ζωή έρχονται και φεύγουν αυτοί που αξίζουν πραγματικά είναι η οικογένεια και ελάχιστοι καλοί φίλοι, που είναι πάντα δίπλα σου".

 

 

 

 

 

Όταν πήρε την απόφαση να γίνει πορνοστάρ η Μάρτα πίστευε ότι ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για έναν χρόνο. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα αυξήθηκε και 3 χρόνια μετά συνεχίζει, καθώς οι πληρωμές των ηθοποιών έχουν πέσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό.

 

 

 

(Πηγή: DailyMail)

http://news247.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis