Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 22/06/2019

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αστυνομικό -  αναγνώστη μας:

"Διαχρονικά παρατηρείται το φαινόμενο οι κανονισμοί να τηρούνται από κάτω προς τα επάνω .. κ κατά το δοκούν κ το συμφέρον των σεβαστών υψηλών πατωματων!!

Ανάμεσα στα Π.Δ κ κανονισμούς της ΕΛ.ΑΣ που τηρούνται περιοδικά, όπως εβδομαδιαία υπηρεσία! ασφάλεια, υγειηνη κ.ο.κ.

Ενα από τα πιο απεχθή είναι όταν από τις διευθύνσεις κ τα επιτελεία αντί να έρχονται εγκαίρως τα μετρα  ώστε να μπορεί να βγει εβδομαδιαία υπηρεσία!! κ να μην διαταράσσονται τα ρεπό κ οι βάρδιες του προσωπικού.

[custom:google-ads]

Οπως να κόβεις κάποιον από νύχτα προκειμένου να τον στείλεις πρωί!! πολλές φορές κ εκτός της έδρας!

Ώστε κ το προσωπικό να μπορεί να κανονίσει ένα ιατρικό ραντεβού!!! να κανονίσει εάν μπορει να παραστεί σε μια σχολική εορτή!! η ακόμη κ εάν μπορεί να κανονίσει την παρουσία του σε μια οικογενειακή συνεστίαση (εορτή) κτλ!!

Ακόμη και όταν προφασιζονται έκτακτα μέτρα τροχαίας, τάξης κ ασφαλειας υπάρχει πρόβλεψη να στέλνονται μέχρι τις 15.00 που είναι ανοιχτες οι Γραμματείες, τα Γραφείο Υπηρεσιών! κ οι Δοιηκητες των Υπηρεσιών ακόμη στα γραφεία τους!!

Ώστε να μπορούν να βγάζουν υπηρεσία εγκαίρως κ όχι αφού ανακοινωθεί κ μέχρι να ενημερωθούν κ να μεταβούν στις υπηρεσίες για να διορθώσουν τις υπηρεσίες να κόψουν ρεπό η να αλλάξουν ωράρια τομείς κτλ!! έχει πάει 17.00-18.00 έως ότου να ενημερωθεί ο συνάδερφος ώστε να ακυρώσει κάθε προσωπική κ κοινωνική του υποχρέωση!!/κ τότε παρατηρείται το φαινόμενο εάν δεν κοπεί ρεπό να κόψουν τον Αξ/Υπηρεσιας να τον στελνουν στα μέτρα κ να κατεβαίνει κάποιος από ένα γραφείο να κάθεται στη θέση του αστυνομικού που έχει έρθει από τις 06.00 κ θα φύγει 16.00 από τα μέτρα ενώ αυτός ήρθε 08.00 θα φύγει 14.00 κ θεωρεί ότι κάνει κ χάρη στην υπηρεσία!!

Γαλέρα με καπετάνιους, παρατηρητες κ κωπηλάτες!!

Ο Εν Ενεργεία Αστυνομικός!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Διευκρινιστική διαταγή ΑΕΑ για το πρόβλημα με τα προνοιακά επιδόματα

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis