Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 13/04/2017

Έχουμε δει πολλές φορές γυμνή τη Miley Cyrus και η εικόνα της πιθανώς να μην προκαλεί αίσθηση πλέον. Το μέχρι πρότινος «άτακτο» κορίτσι της showbiz, φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά τις ισορροπίες της το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί έκαναν και λόγο για γάμο με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια λοιπόν ήταν το τελευταίο θύμα των χάκερς, που εισβάλλουν σε λογαριασμούς celebrities και δημοσιεύουν πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες! Οι γυμνές της φωτογραφίες διέρρευσαν στον ιστότοπο Celeb Jihad, που έχει ήδη πλούσιο υλικό με γυμνά στιγμιότυπα από διάσημες.

Ορισμένες εξ αυτών δείχνουν την τραγουδίστρια εντελώς γυμνή σε σάουνα, ενώ άλλες να φορά σαλοπέτα, χωρίς το παραμικρό από τη μέση και πάνω. Τι κι αν την έχουμε δει να προκαλεί άφθονες φορές με τις φωτογραφήσεις και τις αναρτήσεις της στα social media; Το συγκεκριμένο υλικό φαίνεται να έχει «κλαπεί» από πολύ προσωπικές στιγμές της.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί τον περασμένο μήνα, με θύμα την Amanda Seyfried και τη Lucy Hale. Μετά από νομική παρέμβαση, το συγκεκριμένο υλικό «κατέβηκε» από τον ιστότοπο στον οποίο τις είχαν διαρρεύσει οι επιτήδιοι.

www.peoplegreece.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis