Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:55 | 13/10/2019

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την κατάσταση της υγείας του 5χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Σκαλέτα Ρεθύμνου.

Το παιδί διεκομίσθη νωρίς το μεσημέρι από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Νευροχειρουργοί ορθοπεδικοί,παιδοχειρουργοί και οφθαλμίατροι προχώρησαν στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκη τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του κοριτσιού.

Αναφορικά με το αδελφάκι του, επίσης κορίτσι 3 ετών, ο κ.Φανουργιάκης τόνισε ότι νοσηλεύεται υπό στενή παρακολούθηση στην παιδοχειρουργική κλινική. Φέρει ορθοπεδικά κυρίως τραύματα, τα οποία θα εκτιμηθούν τις επόμενες ώρες από τους θεράποντες ιατρούς.

Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται στη βραχεία χωρίς η κατάσταση της να εμπνέει καμία ανησυχία.
[custom:google-ads]
Το χρονικό

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις 10.30 περίπου το πρωί στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.

Στο ένα όχημα επέβαινε μία 83χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες, ο γιος της ,ο οποίος δεν τραυματίστηκε και ένα ζευγάρι, πολυτραυματίες, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Τα παιδιά, να σημειωθεί, ότι ήταν δεμένα με ζώνες ασφαλείας στα παιδικά τους καθίσματα, όπως ζώνη ασφαλείας φορούσε και η μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,, η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, δεν φορούσε.
TROXAIO1

TROXAIO

Πηγή: protothema.gr

 

Δείτε στο Policenet.gr: Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis