Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:48 | 17/02/2019

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στην περιοχή του Γεροπόταμου, του Δήμου Φαιστού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ρέμα. 

Όπως είπε στο cretalive o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα, η 29χρονη οδηγός, ο σύζυγος, ο πατέρας και η μητέρα της. 

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες ενημέρωσαν οι ίδιοι ότι έχουν παρασυρθεί και κινδυνεύουν να πνιγούν ενώ έδωσαν το στίγμα της περιοχής στην οποία βρίσκονταν.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια επρόκειτο να μεταβεί από τις Αρχάνες σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή της Πόμπιας.

Εκτιμάται ότι επιχείρησαν να μεταβούν στο χώρο της εκδήλωσης από κάποιον παράδρομο και όχι από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τα νερά χειμάρρου. 

Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στη 1.00 τα μεσάνυχτα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και του λιμενικού. Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους χρησιμοποιείται και drone της Πυροσβεστικής

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό παράσυρσης οχήματος από ορμητικά νερά στην περιοχή των Κάτω Γουβών Χερσονήσου. 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα 31 ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε το περασμένο 24ωρο στην Κρήτη 20 κλήσεις για άντλησεις υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και έλαβε μέρος με 6 συνεργεία και 15 άτομα πραγματοποιώντας 16 αντλήσεις υδάτων, 3 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικείμενου

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis