Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:46 | 11/10/2016

Μεγάλη παρεξήγηση έγινε στη Βουλή όταν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από το βήμα αποκάλεσε τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου,δεξί χέρι του ΄Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο βουλευτής έγινε έξαλλος. Λίγο αργότερα ο ίδιος είπε ότι δούλεψε από το 1997 μέχρι το 2000 στα αθλητικά προγράμματα στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.Βοήθησε τη μνήμη μας ,γιατί όλοι οι στρατιωτικοί συντάκτες βλέπαμε τον Βασίλη Οικονόμου -χωρίς γένια τότε- στο ΥΠΕΘΑ την εποχή του Άκη Τσοχατζόπουλου.Κι αυτό δεν είναι κακό.

Όσοι έτυχε να δουλέψουν σε οποιαδήποτε υπηρεσία του ΥΠΕΘΑ είτε κοντά στον Άκη,είτε πιο …περιφερειακά έχουν μια τάση είτε να το κρύβουν,είτε να αποφεύγουν να αναφέρονται σ΄ αυτή τη περίοδο της επαγγελματικής τους απασχόλησης. Το κλίμα για τον Τσοχατζόπουλο ήταν άσχημο πολύ πριν καταλήξει στη φυλακή και από τότε πολλοί απ΄ όσους ήταν δίπλα του την εποχή της παντοδυναμίας του στο ΥΠΕΘΑ έκαναν ότι δεν τον γνωρίζουν.

Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που είχαν περάσει απο το ΥΠΕΘΑ σαν συνεργάτες ή εργαζόμενοι.Απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους.Κάποιοι είναι σε καίρια πόστα κομμάτων.Αν τους θυμίσεις ότι είχαν περάσει από το ΥΠΕΘΑ θα σου πουν ότι …μάλλον τους περνάς για κάποιον άλλο! Τώρα γιατί το κάνουν αυτό τι να σας πούμε…Όσοι δουλεύουν για ένα υπουργό δεν σημαίνει ότι πρέπει να νοιωθουν ότι “χρεώνονται” τα λάθη του και τα εγκλήματά του.

 

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis