Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 08/01/2017

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες και πλέον αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένη εξαιτίας μιας επέμβασης στο ισχίο.

Γεννημένη στην Αθήνα, εργάστηκε επί 30 χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ. Είχε αποφοιτήσει από τη σχολή υποκριτικής «Κατσέλη», καθώς ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Η συμμετοχή της, ωστόσο, σε ένα διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες της ΕΡΤ άλλαξε τα σχέδιά της. Ήταν μια από τις πέντε παρουσιάστριες που επελέγησαν-μεταξύ οκτακοσίων- και έτσι ξεκίνησε η πολυετής της διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας κατόρθωσε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

«Έπρεπε να έχεις καλή εικόνα στο γυαλί και να τα λες ωραία» είχε πει περιγράφοντας τα τότε κριτήρια της επιλογής των παρουσιαστριών.Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες ’70 και ’80.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον σύζυγό της, ηθοποιό Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

 

 

www.militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis