Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:04 | 03/03/2015

Γεια σας.

Είμαι ο συνάδελφος Μ. Α. και θέλω να εκφράσω το παράπονό μου προς την Υπηρεσία, η οποία εδώ και τρία (-3-) χρόνια με πιέζει ψυχολογικά και συναισθηματικά με επικείμενη μετάθεση (λόγω έλλειψης χρόνου διοικήσεως), ενώ γνωρίζει το οικογενειακό δράμα που αντιμετωπίζει η οικογένειά μου λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας της συζύγου μου, το οποίο πρόβλημα θα σας το παραθέσω και παρακάτω, πρόβλημα το οποίο το γνωρίζει η Υπηρεσία με συνεχόμενες ειδικές αναφορές από την πλευρά μου και δεν βρίσκω την ανάλογη στήριξή της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο η Υπηρεσία με τις μεταθέσεις κάθε έτους να μην λαμβάνει καθόλου υπόψιν την οικογενειακή μου κατάσταση και να αναγκάζομαι να προσφεύγω σε λύσεις μη νόμιμες προκειμένου να ακυρωθεί η μετάθεσή μου.

Παρακάτω σας αναφέρω το δράμα που ζει εδώ και δεκαπέντε (-15-) χρόνια η οικογένειά μου με το πρόβλημα υγείας της συζύγου μου και εδώ και τρία (-3-) χρόνια τη μη κατανόηση του εν λόγω προβλήματος από την Υπηρεσία:

→ Η σύζυγός μου Χ.Α. τα τελευταία (-15-) χρόνια πάσχει από απομυελινωτική πολυνευροπάθεια βαριάς τετραπάρεση (σκλήρυνση κατά πλάκας) και φέρει ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, τα οποία της αποφέρουν δυσχέρεια βάδισης, ατροφία των μυών, η οποία έχει επιφέρει σχεδόν παράλυση και αστάθεια. Αυτά τα χρόνια έχει περάσει δύο (-2-) επιτροπές. Την Ανώτατη Στρατού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ), η οποία με απόφασής της έκρινε ότι η σύζυγός μου πάσχει από την πάθηση που ανέφερα παραπάνω, όπως επίσης για μειωμένο ωράριο εργασίας και ειδικής άδειας τριάντα (-30-) ημερών. Επίσης πέρασε Α΄βάθμια Υγειονομική Επιτροπή, η οποία κατοχύρωσε την εν λόγω πάθηση με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

→ Η κόρη μου Μ.Μ. έντεκα (-11-) ετών είναι προφανές ότι η ψυχολογική της κατάσταση έχει επιβαρυνθεί λόγω του παραπάνω προβλήματος υγείας της μητέρας της, όπως επίσης και η αλλαγή κοινωνικού και σχολικού περιβάλλοντος με την μετακίνησή μου θα επιδράσει αρνητικά στο ήδη επιβαρημένο ψυχικά οικογενειακό περιβάλλον που βιώνει η ίδια αλλά και όλη η οικογένειά μου.

→ Πριν την ανακοίνωση των μεταθέσεων του έτους 2013 και 2014 έκανα ειδική αναφορά ώστε να μην μετατεθώ, όπου ανέφερα το πρόβλημα υγείας της συζύγου μου όπως επίσης και αναφορά με το χρόνο διοικήσεως το οποίο υποστηρίζει κάθε χρόνο η Υπηρεσία ότι δεν τον έχω κάνει (χρόνο διοικήσεως έχω κάνει δέκα (-10-) μήνες στην Μονάδα που ήδη υπηρετώ). Παρά τις αναφορές μου ήμουν υπό μετάθεση το έτος 2013 και 2014, όπου και αναγκάστηκα να προσφύγω νόμιμα (ενδικοφανή προσφυγή) κατά των μεταθέσεών μου αλλά και με μη νόμιμα μέσα, οι οποίες ενέργειές μου έκριναν Βάσιμες τις προσφυγές μου και δεν μετατέθηκα. Προ λίγων ημερών δέχτηκα ένα έγγραφο από την Υπηρεσία το οποίο αναφερόταν πάλι στην έλλειψη χρόνου διοικήσεως μου. Το εν λόγω έγγραφο κάνει εμένα και την οικογένειά μου για μια ακόμη φορά να αναστατωθούμε για μια επικείμενη μετάθεσή μου, πάλι με το πρόσχημα της έλλειψης χρόνου διοικήσεως, με την Υπηρεσία να μην κατανοεί για μια ακόμη φορά το οικογενειακό μου πρόβλημα.

Ευχαριστώ που ακούσατε το πρόβλημά μου και ευελπιστώ για την απόλυτη κατανόησή και στήριξή σας στο οικογενειακό δράμα που ζω εγώ και η οικογένειά μου.

Υ.Γ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μ.Α.

http://espekm.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis