Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 13/12/2020

Διαστρέβλωση της ομιλίας του Γιάννη Ραγκούση καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την έντονη αντίδραση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και αιχμηρό σχόλιο της “Ομάδας Αλήθειας” της ΝΔ για όσα είπε από το βήμα της Βουλής.

Οι αντιδράσεις αφορούν μια αποστροφή της ομιλίας του προ ημερών στη Βουλή, όπου κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι έχει διαμορφώσει τις συνθήκες ώστε οι αστυνομικοί να θεωρούνται “μισητά πρόσωπα” στην κοινωνία και τα παιδιά των αστυνομικών να ντρέπονται για τους γονείς τους.

Σε αυτή τη συγκυρία λοιπόν ο πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας Λάμπρος Κοντομήτσος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο προκειμένου, όπως αναφέρει, να εκφράσει ευχαριστίες του στους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι πέρα από το καθήκον τους για την πάταξη της εγκληματικότητας, την επιβολή του νόμου και της τάξης έχουν επιφορτιστεί και με την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

«Πέραν από τις αντιπολιτευτικές φανφάρες διαφόρων πολιτικών γυρολόγων όπως του Κυρίου Ραγκούση, ΕΜΕΙΣ δεν αισθανόμαστε ντροπή αλλά μόνο υπερηφάνεια για τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας που θρηνούν θύματα για να μπορούν σήμερα, δημοκρατικά οι αντιπολιτευόμενοι πολιτικοί γυρολόγοι να εκφράζουν την άποψη τους ελεύθερα», σημειώνει ο κ.Κοντομήτσος.

agrinionews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis