Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 13/03/2019

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ, ότι χθες (12-3-2019) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Τεμπών, υπήρχε κάλεσμα για σύσκεψη , που απευθυνόταν στους Βουλευτές, στην Περιφέρεια, καθώς και σε όλους του Δημάρχους του  Νομού. Η σύσκεψη αυτή αφορούσε τη Δομή φιλοξενίας Μεταναστών στο Κυψελοχώρι και γινόταν με αφορμή την απάντηση του αρμοδίου Υπουργού κ. Βίτσα στους βουλευτές κκ Χαρακόπουλο ,Κέλλα και Κατσιαντώνη στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έλεγχου .

Αναμέναμε την πρόσκληση μας στη σύσκεψη, καθώς η προαναφερόμενη απάντηση του υπουργού προήλθε μετά την ενημέρωση των τριών Βουλευτών από το Σωματείο μας, στη συνάντηση που έγινε, μετά από αίτημα μας, με τον υπεύθυνο Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαρβιτσιώτη. Εκεί εκτός από τις ανακοινώσεις του Σωματείου μας στα πλαίσια του ,υποτιθέμενου , κοινού αγώνα, είχαμε φέρει σε γνώση του  Τομεάρχη και των κκ Βουλευτών, την επιστολή  με τις ενστάσεις  και τα επιχειρήματα του Δήμου Τεμπών, η οποία μας είχε κοινοποιηθεί .
 
[custom:google-ads]
 
Εάν δεν υπήρχε η ουσιαστική αυτή ενημέρωση από πλευράς μας, εννοείται ότι δεν θα υπήρχε η απάντηση του Υπουργού ,η οποία ήταν και η αιτία της σύσκεψης . Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας δεν είναι υπηρεσιακός παράγοντας. Είναι θεσμικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Αστυνομικών, οι όποιοι ας μη διαφεύγει σε κάποιους ότι είναι και ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου.
 
Από  το καλοκαίρι του 2018 ξεκινήσαμε για το θέμα αυτό έναν τίμιο και αγνό αγώνα . Ακηδεμόνευτοι  και με μονό οδηγό μας, τα πραγματικά γεγονότα και το δίκαιο .Τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε έστω και αν στο τέλος μείνουμε μόνοι μας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι εξακολουθούμε να είμαστε ανοιχτοί για συμμέτοχη σε κάθε Δημοκρατική διαδικασία, για το ζήτημα αυτό .
Όσον αφορά την απάντηση αυτή καθ αυτή του αρμόδιου Υπουργού, δηλώνουμε ότι επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα περί ξενοφοβίας, ρατσισμού και άλλων τέτοιων χαρακτηρισμών όπου εύκολα αναφέρονται όταν δεν υπάρχουν πραγματικά επιχειρήματα . Ο Έλληνας αλλά και ειδικότερα ο Λαρισαίος αστυνομικός, αποδεικνύουν καθημερινά περίτρανα την ανθρωπιά και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο . Προφανώς κάποιοι έχουν μπερδέψει τους πραγματικούς ανθρωπιστές με αυτούς των ΜΚΟ και των χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα .
  
Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε στην τελευταία παράγραφο της απάντησης του κυρίου υπουργού όπου αναφέρεται ότι ….. «Σε κάθε περίπτωση, κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία δομών προσωρινής φιλοξενίας εμπλέκει όλους τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Ελληνική Αστυνομία / Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Υπουργείο Υγείας), με τους οποίους, σε συνεργασία, σχεδιάζουμε τις δομές και συνυπολογίζουμε όλα τα αναφερόμενα ζητήματα.»
 
Τελικά ποιός κοροϊδεύει ποιον;
 
 
                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
            ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                       ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ Γεώργιος
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis