Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:20 | 24/08/2018

Οι προφανώς αγεφύρωτες «καλλιτεχνικές διαφορές» οδήγησαν σε καλλιτεχνικό διαζύγιο του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου Slumdog Millionaire του 2008 με τους συντελεστές της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

[custom:google-ads]

Ο Μάικλ Τζ. Ουίλσον, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο Ντάνιελ Κρεγκ, παραγωγοί του σίκουελ, προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν ότι ο Ντάνι Μπόιλ δεν θα είναι ο σκηνοθέτης του Bond 25. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του 007 στο Twitter.

Ούτε ο τίτλος, ούτε ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

Με πορεία στο box office, που ξεπερνά κάθε προσδοκία, οι ταινίες του Βρετανού κατασκόπου θεωρούνται παγκοσμίως από τις πιο κερδοφόρες στον κόσμο του κινηματογράφου. Οι προηγούμενες ταινίες Spectre του 2015 και Skyfall του 2012 σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες είχαν αποφέρει στο ταμείο της ταινίας 1 δισεκατομμύριο και 88 εκατομμύρια, αντιστοίχως.

www.elculture.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis