1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Ζίου Ζίτσου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Ζίου Ζίτσου

Στις 02 Δεκεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζιου Ζιτσου Αστυνομικών στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια. Το εν λόγω πρωτάθλημα που συνδιοργανώθηκε από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α.Ε.Α.Ε.) με τηνΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ) ύστερα από την υπαριθμ΄ 128/17/2135819 έγγραφη διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .

Συμμετείχαν πενήντα ένας 51 αθλητές αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα (Κέρκυρα, Ρόδο, Κυκλαδες, Κατερίνη ,Θες/νίκη , Λαμία , Λάρισα, Βόλο, Κρήτη ,Κόρινθο, Αττική,)   το αγωνιστικό επίπεδο των οποίων αποδείχθηκε υψηλότερο των προσδοκιών καθώς αρκετοί από τους συμμετέχοντες αστυνομικούς φέρουν ήδη τίτλους βαλκανικού, ευρωπαϊκού, παγκοσμίου επιπέδου στο Ζίου Ζίτσου στη προσωπική τους αθλητική δραστηριότητα .

Την αγωνιστική δράση των αστυνομικών θαύμασαν πλήθος ιδιωτών με τις οικογένειες τους διακρίνοντας το ήθος  και τη ποιότητα του συγχρόνου Έλληνα Αστυνομικού και σε αθλητικό επίπεδο   καθώς στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και το Διεθνές τουρνουά Ακρόπολης με 1950 ενεργές συμμετοχές αθλητών . Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο πρωταθλημάτων έδωσε την δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων  αλλά κυρίως παιδιών, που ασχολούνται με τον Αθλητισμό να δουν τον Έλληνα Αστυνομικό από άλλη οπτική γωνία και να τον χειροκροτήσουν για την προσπάθεια του.   

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζιτσου για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε στην Ενωση μας καθώς και τον Υπ\κα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη (υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΦΕΟΖ-Ζ  Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Selfdefence) για το Τομέα ευθύνης Κεντρικής Ελλάδος και Ηπείρου) ,για τις τεχνικές συμβουλές που παρείχε στην Α.Ε.Α.Ε. και το συντονισμό προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το Πρωτάθλημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΑΕ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΟΖ-Ζ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Αβανίδης Δημήτριος (Β Αντιπρόεδρος ΑΕΑΕ), Μπογδανίδης Αχιλλέας (μέλος Δ.Σ ΑΕΑΕ), Παναγιωτόπουλος Δημήτριος (ομοσπονδιακός προπονητής ζίου ζίτσου Ε.Δ& Σ.Α ), ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ε.Δ & Σ.Α της ΕΦΕΟΖΖ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΑΕ ΑΤΤΙΚΗΣ)