Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:32 | 25/02/2015

 

Είναι κόρη ηθοποιών, οπότε από τους γονείς κληρονόμησε και την αγάπη για την ηθοποιία. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, κόρη των ηθοποιών Βασίλη Μαυρομάτη και Λίλας Καφαντάρη, είναι η πρωταγωνίστρια του σημερινού νέου επεισοδίου της δημοφιλούς «10ης εντολής» του Alpha, που κινείται γύρω από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο. Δύο φίλες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους -μία υποψήφια γιατρός, μία μπαργούμαν- βρίσκονται να διεκδικούν τον ίδιο άντρα, όταν η μία μπλέκει με τον πρώην αγαπημένο άλλης. Και η ζήλια, όπως παραδέχεται η Ηλιάνα Μαυρομάτη, σε συνέντευξη στο TV Εθνος, μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο επεισόδιο, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία εμφανισιακά θυμίζει πολύ τη μητέρα της Λίλα Καφαντάρη, κάτι που και η ίδια γνωρίζει και παραδέχεται, υποδύεται την κοπέλα που δουλεύει σε μπαρ, έχοντας καταπιέσει τα όνειρά της -στο ρόλο της γιατρού, εμφανίζεται η Βίκυ Παπαδοπούλου, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλουυποδύεται τον άντρα που διεκδικούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εμπειρία από τη συμμετοχή της στη σειρά την άφησε απόλυτα ικανοποιημένη και αισιόδοξη: «Η συνεργασία μου με τον Πάνο Κοκκινόπουλο μου δίνει σιγουριά και νιώθω πολύ αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Ο τρόπος που λειτουργεί αυτός ο άνθρωπος και η κινηματογραφική άποψη που έχει δίνουν το καλύτερο. Είδα μερικές σκηνές μετά το τέλος των γυρισμάτων και έμεινα πολύ ικανοποιημένη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis