Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:45 | 24/06/2016

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, ήρθαν στο νομό Καβάλας για να εργαστούν τους θερινούς μήνες επτά δόκιμοι αστυνομικοί. Ο αριθμός είναι πολύ μικρός, σε σχέση με το τι συνέβαινε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Όλοι έλαβαν εντολή να εργαστούν στο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Παλαιότερα που οι δόκιμοι ήταν περισσότεροι ενίσχυαν κι άλλες υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας.

Προχθές Τετάρτη ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Νίκος Ίμβρος ήταν στην Κομοτηνή, όπου είχε συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας που περιοδεύει στη Βόρεια Ελλάδα. Έμαθε ότι με εντολή του αρχηγού για το καλοκαίρι, η δύναμη στη Θάσο θα ενισχυθεί με προσωρινές μεταθέσεις με 11 επιπλέον άτομα. Σήμερα στη Θάσο υπηρετούν 25 αστυνομικοί, νούμερο πολύ μικρό. Για το υπόλοιπο της θερινής περιόδου θα γίνουνε 35.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ενημέρωσε τους συνδικαλιστές αστυνομικούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ότι το Φθινόπωρο ολοκληρώνεται διαγωνισμός για την προμήθεια 9.000 περιπολικών, που θα μοιραστούν στις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας σε όλη τη χώρα. Επίσης τότε θα οριστικοποιηθεί και θα υλοποιηθεί η αναδιάρθρωση της ελληνικής αστυνομίας, η οποία ευτυχώς για τις υπηρεσίες του Νομού Καβάλας διατηρεί σε λειτουργία τους αστυνομικούς σταθμούς Κρηνίδων, Ορφανίου, Λιμεναρίων, Νέας Περάμου.

www.proininews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis