10 χρόνια κάθειρξη για ασφαλίστρια που υπεξαίρεσε 6,5 εκατ. ευρώ από πελάτες της

ΣΤΗ ΧΙΟ
10 χρόνια κάθειρξη για ασφαλίστρια που υπεξαίρεσε 6,5 εκατ. ευρώ από πελάτες της

Αμείλικτη υπήρξε  η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για την ασφαλίστρια Ε.Α. από τη Χίο, που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση συνολικά 6,5 εκ. ευρώ από πελάτες της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο politischios.gr, το απόγευμα της Πέμπτης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου  ανακοίνωσε την απόφαση του, βάσει της οποίας η ασφαλίστρια τιμωρήθηκε με δεκαετή κάθειρξη, χωρίς αναστολή και εξαετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Στην κατηγορούμενη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο του Πρωτοδικείου Χίου, μέχρι και 40 λεπτά μετά την ανακοίνωση της δικαιοσύνης που καταδίκαζε την Ε.Α. σε 10ετή κάθειρξη και 6 έτη στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, περίμεναν τα θύματά της προκειμένου να την αποδοκιμάσουν.

Η ασφαλίστρια που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε συνολικά το ποσό των 6,5 εκ. ευρώ από διάφορα άτομα, εξήλθε του Πρωτοδικείου με τη συνοδεία Αστυνομικών στις 3 το μεσημέρι, παίρνοντας τον δρόμο για τη φυλακή.

Πάνω από 50 θύματά της, την αποδοκίμασαν έντονα με φωνές φωνάζοντάς της ότι εδώ και 6 χρόνια ουδέποτε τους ζήτησε συγγνώμη για την ζημία που τους προκάλεσε.

Η ίδια εντελώς ατάραχη, όπως άλλωστε και καθόλη τη διάρκεια της δίκης, δεν απάντησε σε κανέναν ενώ μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα του «π» έσπευσε να κρύψει το πρόσωπό της.

Οι Αστυνομικοί περίμεναν να απομακρυνθεί το παριστάμενο πλήθος προκειμένου να εξέλθουν από το Δικαστήριο και μερικά μέλη της οικογένειας της καταδικασθείσας πρώην ασφαλίστριας προκειμένου να μη δεχθούν κάθε είδους επίθεση από τους συγκεντρωμένους.

Πηγή: politischios.gr