11χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο -Τον δάγκωσε στα χέρια και στο πόδι - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ
11χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο -Τον δάγκωσε στα χέρια και στο πόδι - ΒΙΝΤΕΟ
Επίθεση από σκύλο δέχτηκε 11χρονο αγόρι στο Αχλάδι Ευβοίας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
 
Ο 11χρονος έκανε ποδήλατο στην παραλία όταν μια γυναίκα με τρεις σκύλους βρέθηκε στον παραλιακό δρόμο. Φαίνεται πως η γυναίκα δεν κρατούσε τους σκύλους με λουρί, όπως θα όφειλε.
 
Το παιδί τρόμαξε από τρία σκυλιά, έπεσε και δέχτηκε επίθεση από το μεγαλύτερο από αυτά. Σύμφωνα με την περιγραφή του πατέρα του, ο 11χρονος φαίνεται πως έπεσε με το ποδήλατό του πάνω στον σκύλο, ο οποίος στη συνέχεια του επιτέθηκε.
 
Ο σκύλος τον δάγκωσε στα χέρια και στα πόδια προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα. «Έκοψε κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, από το μπούτι και έχει σπάσει το δάχτυλο στο αριστερό χέρι» δηλώνει στην κάμερα του ALPHA η μητέρα του παιδιού.
 
«Ερχόταν μια κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κρατούσε βέβαια, αλλά το είχε χαλαρό και ήταν πιο μακριά το σκυλί. Μου είπε το παιδί μου ότι έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατο και αμέσως όρμησε στο γιο μου και άρχισε να τον δαγκώνει. Να το πετσοκόβει θα έλεγα» λέει ο πατέρα τους παιδιού.
 
Στο νοσοκομείο Παίδων ο 11χρονος μετά την επίθεση του σκύλου
 
Το 11χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στην Χαλκίδα όπου οι γιατροί συνέστησαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. Ο πατέρας του παιδιού δηλώνει αγανακτισμένος με το γεγονός πως η γυναίκα που είχε τους σκύλους φαίνεται να εξαφανίστηκε. «Μου έφεραν το παιδί μετά την επίθεση… Όπως το είδα αιμόφυρτο το πήγα στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες και από εκεί έφυγα κατευθείαν για Χαλκίδα. Από εκεί όταν είδαν τις πληγές μας έστειλαν στο Παίδων» σημειώνει χαρακτηριστικά.
 
Όπως ακούγεται στο ρεπορτάζ του ALPHA, η γυναίκα έκανε διακοπές στην Εύβοια και αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε από το νησί. «Το ότι όρμησε ένα σκυλί, εντάξει. Σκυλί είναι, αλλά να εξαφανιστεί αντί να έρθει εδώ να δει τι κάνει το παιδί;» σημειώνει ο πατέρας του 11χρονου που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 

www.iefimerida.gr