Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 17/05/2018

Ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Μία 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου έχασε τις αισθήσεις της όταν, σύμφωνα με τον δήμαρχο Μαρκόπουλου, ένας συμμαθητής της τής έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε, κατά τη γνώμη μου, από την υπεύθυνη γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

[custom:google-ads]

Τη ναρκωτική ουσία τής την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια», είπε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μαρκόπουλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι η γυμνασιάρχης επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό απομακρύνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, ενώ, σύμφωνα με την άποψή του, έπρεπε να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά.

Επίσης, είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, κάτι που δεν λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το επιτείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis