Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 01/05/2019

Μια δίκη για ένα φρικιαστικό έγκλημα γίνεται αυτές τις ημέρες στην Μασαχουσέτη με πρωταγωνιστή έναν έφηβο ο οποίος σκότωσε έναν συμμαθητή του για λόγους αντιζηλίας.

Ο Mathew Borges ήταν μόλις 15 ετών όταν το Νοέμβριο του 2016 αποκεφάλισε και έκοψε τα χέρια του 16χρονου Lee Manuel Viloria-Paulino, στο Λόρενς της Μασαχουσέτης.

Ο Borges σκότωσε τον συμμαθητή του γιατί πίστευε ότι είχε κάνει έρωτα με την κοπέλα του με αποτέλεσμα να του ζητήσει να χωρίσουν.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την Boston Herald ο δράστης έγραψε ένα μήνυμα στην κοπέλα που έλεγε το εξής: «Σκέφτομαι να σκοτώσω κάποιον και χαμογελάω. Μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα».

Πριν κάνει την αποτρόπαια πράξη της έγραψε: «Την επόμενη φορά που θα με δεις κοίταξέ με στα μάτια γιατί θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι έτσι. Θα είναι νεκρά».

Την επόμενη ημέρα, ο 16χρονος Viloria-Paulino εξαφανίστηκε και το αποκεφαλισμένο πτώμα του βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Λίγες ώρες αργότερα βρήκαν το κεφάλι του θύματος σε μια σακούλα κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Κάμερες ασφαλείας έδειξαν τους δυο νεαρούς να περπατούν μαζί προς το ποτάμι. Αρχικά ο δράστης είχε πει στην αστυνομία ότι είχε πάει εκεί για να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι.

Μετά την σύλληψη του Borges, η αστυνομία βρήκε ένα ημερολόγιο στο σπίτι του και τα τελευταία λόγια που είχε γράψει ήταν να προσκαλέσει μερικούς φίλους του να βάλουν σακούλες στα παπούτσια τους και να τον σκοτώσουν.

Ο Borges είναι σήμερα 17 ετών και δικάζεται ως ενήλικος για ανθρωποκτονία.

Πηγή: newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis