Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:50 | 18/04/2015
Κάθε 30 λεπτά, ένα παιδί τραυματίζεται ή σκοτώνεται από πυροβόλα όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο 18χρονος εφευρέτης, Kai Kloepfer, ανέπτυξε ένα πιστόλι με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που πυροβολεί μόνο όταν ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που το κρατάει. Αλλά είναι αυτό αρκετό για να βοηθήσει στην αλλαγή της κουλτούρας των όπλων στην Αμερική;
 
 
Ο Kai αυτή τη στιγμή αναπτύσσει ένα προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι προσαρμοσμένος στη λαβή του πιστολιού. Όταν κάποιος τραβά το όπλο, αυτό σαρώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα του χρήστη και αν είναι ο ιδιοκτήτης του όπλου, ο χρήστης είναι ελεύθερος να πυροβολήσει. Αν το αποτύπωμα δεν ταιριάζει, η σκανδάλη κλειδώνει. Ο αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει τα παιδιά από το να πάρουν ένα όπλο και να προκαλέσουν ένα θανατηφόρο ατύχημα - ένα πρόβλημα που είναι δυστυχώς πάρα πολύ κοινό σήμερα - αλλά θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στο να μειωθεί ο αριθμός όσων λαμβάνουν χώρα μέσω των κλεμμένων και παράνομων πυροβόλων όπλων.
 
 
Ο Kloepfer είναι εντελώς αυτοδίδακτος, αφού σπούδασε μηχανικός στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το έργο αυτό ξεκίνησε ως ένα επιστημονικό έργο στο γυμνάσιο. Όμως, χάρη στην άπειρη περιέργεια, την απόλυτη αποφασιστικότητα και την προθυμία να εξερευνήσει, ο Kloepfer μπορεί να είναι σε θέση να τραβήξει κάτι που κανείς δεν έχει αρκετά ακόμη τελειοποιήσει…..
 
 
 

 

ΠΗΓΗ: guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis