Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:18 | 28/09/2015

Αναδημοσιεύουμε κείμενο/ενημέρωση που αναρτήθηκε από το συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Βασίλη Ντούμα στο Fb

"1.932 Συνάδελφοι Ειδικοί Φρουροί ονομάζονται Αστυφύλακες τις επόμενες μέρες. Οι αποφάσεις εστάλησαν στο ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ.

Προ ημερών το ΣΕΦΕΑΑ ανακοίνωσε επίσημα, την απρόσκοπτη διαδικασία ονομασίας σε αστυφύλακες των συναδέλφων της τρίτης σειράς πρόσληψης Ειδικών Φρουρών.
Μεγάλος αριθμός όμως επικοινωνεί μαζί μας εκφράζοντας ανησυχία για καθυστέρηση. Μάλιστα,τις τελευταίες μέρες προέκυψε και μια "ακηδεμόνευτη" πληροφορία που θέλει την ονομασία το μήνα Ιανουάριο του 2016 !!!!
Προς ακριβή λοιπόν ενημέρωση σας, παραθέτω ότι , η διαδικασία ονομασίας ξεκίνησε την εικοστή Αυγούστου (είκοσι Ιουλίου συμπλήρωνε και ο τελευταίος Ειδ.Φρουρός οχτώ έτη , συν τον ένα μήνα προθεσμίας για υποβολή αίτησης, η εκκίνηση προκύπτει στις 20 Αυγούστου). 
Έκτοτε η διαδικασία συνεχίστηκε απρόσκοπτα πλην της περιόδου των εκλογών, κατα την οποία το λογιστήριο του Κράτους δεν εξέδιδε απόφαση ,λόγω του χαρακτήρα της ( μεταβολή υπαλλήλου - διορισμός).

Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 28/09/2015 οι αποφάσεις υπογεγραμμένες από τον κ. Αρχηγό ( εκχωρεί αρμοδιότητα στον προϊστάμενο κλάδου Πρωσωπικού), εστάλησαν στο ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ για δημοσίευση 

Ειναι πλέον θέμα ελαχίστων ημερών η δημοσίευση των αποφάσεων σε Φ.Ε.Κ για τις οποίες και θα ενημερώσουμε συγκεκριμένα.
Η εκπαίδευση και ο χρονικός προσδιορισμός της δεν έχει αποφασισθεί ακόμη.

Ωφείλουμε να αναφερθούμε αλλά και να διατηρούμε ζωντανή την μνήμη των γεγονότων , των προσπαθειών και των ανυποχώρητων αγώνων προ λίγων ετών (2009) που σήμερα και παρα την κατάρρευση καθε έννοιας εργασιακής ασφαλείας, ακόμη και στον δημόσιο τομέα, οι Ειδικοί Φρουροί βιώνουν ήρεμο εξελισσόμενο θεσμικό και υπηρεσιακό βίο. Δεν παραθεωρούμε ποτέ την αξία, την ποιοτική εργασία τους που αποτέλεσαν το μεγάλο αξιακό κεφάλαιο, το οποίο το ΣΕΦΕΑΑ μετέτρεψε σε θεσμικό κέρδος."

 

Basilis Ntoumas

O κος Ντούμας

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis