Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:22 | 23/04/2019

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων κατέκτησε την 1η θέση στο 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α. που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο τουρνουά, το 2020, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκηση Ακαρνανίας:

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης απ’ την ποδοσφαιρική ομάδα της τοπικής μας διοίκησης έληξε το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Μ. Δευτέρα 22/04/2019. Το τουρνουά διοργάνωσε η τοπική διοίκηση Αχαΐας με την υποστήριξη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός του ήταν η υποστήριξη της κοινωνικής δομής «Κιβωτός Αγάπης – Γαλήνη Ανάπηρων παιδιών» που εδρεύει στην Πάτρα.

Συμμετείχαν στο τουρνουά οι ομάδες των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων της περιφέρειάς μας. Αυτές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας. Με την υποστήριξη και των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων στην διάθεση των εισιτηρίων, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την υποστήριξη της δομής. Το τουρνουά αλληλεγγύης αποφασίσθηκε να διοργανώνεται κάθε χρόνο από διαφορετική τοπική διοίκηση και να υποστηρίζεται μια κοινωνική δομή που βρίσκεται στην έδρα της διοργανώτριας. Για το 2020 η τοπική μας διοίκηση ανέλαβε να διοργανώσει το τουρνουά στο Αγρίνιο.

Για μια ακόμη φορά η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του έλληνα αστυνομικού. Οι δράσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Γενικό Διευθυντή της Ταξίαρχο κ. Κοτρωνιά Νικόλαο, για την υποστήριξη του τουρνουά. Σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους που αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας τον σκοπό του τουρνουά.

Περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε το 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α στο Αγρίνιο με την δέσμευση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το ευχαριστηθούν όλοι οι συμμετέχοντες και να βοηθήσουμε κάποια κοινωνική δομή της πόλης μας.

SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis