Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:33 | 07/01/2019

Με δύο εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προχωρά στην ενίσχυση του εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι όπως είχε συμφωνηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Περιφέρεια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

[custom:google-ads]

Την περασμένη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας υπέγραψε σχετική Πρόσκληση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με την οποία καλείται η Ελληνική Αστυνομία να καταθέσει στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος τις προτάσεις της σε ό,τι αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού όπως νέα οχήματα, μοτοσικλέτες, εξοπλισμός τροχαίας κ.α.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσπάθησε να εμβολίσει ... και το περιπολικό! - Μεταμεσονύκτια καταδίωξη στην Εθνική Οδό


Η Πρόσκληση, που είναι πλέον ενεργή, εντάσσεται στον άξονα προτεραιότητας που αφορά στην συμπλήρωση των μεταφορικών υποδομών και στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδος, με εγγεγραμμένο ποσό 2.000.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση του έργου η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα θα έχει στη διάθεση της περισσότερα μέσα, ώστε να επιτελέσει τον ρόλο της στην οδική ασφάλεια και στη διευκόλυνση των πολιτών.

[custom:google-ads]

«Η συνεργασία μας με την Ελληνική Αστυνομία είναι άριστη και οι στόχοι μας κοινοί σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια των πολιτών, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την πρόσφατη συνάντησή μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ανδρικόπουλο και τους συνεργάτες του, στην Πάτρα. Με την Πρόσκληση, που βρίσκεται πλέον σε ισχύ, η Αστυνομία έχει τη δυνατότητα άμεσα να καταθέσει τις προτάσεις της, να ιεραρχήσει τις ανάγκες της σε εξοπλισμό και οι ανάγκες αυτές να καλυφθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμά μας», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της, ήδη υλοποιεί δέσμη αντίστοιχων δράσεων που αποβλέπουν στην ενίσχυση και αναβάθμιση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή:  aixmi-news.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eπίθεση του Ρουβίκωνα στην αμερικανική πρεσβεία


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis