Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 14/01/2019

Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων επτά (207) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας , Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που εδρεύει στο Νομό Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

[custom:google-ads]

207 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173 Τ.Κ. 11522 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, υπ´ όψιν κου Γρηγορίου Τσαλή, (τηλ. Επικοινωνίας 210 6476041 – 210 6476039). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  1. Χρόνος ανεργίας (από 4 έως 12 μήνες)
  2. Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας
  3. Αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας
  4. Αριθμός ανηλίκων τέκνων (έως 2 τέκνα)
  5. Μονογονεϊκές οικογένειες.
  6. Εμπειρία (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 72 μήνες)

 

[custom:google-ads]

6.α. Αποκτηθείσα σε φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994

6.β. Αποκτηθείσα στον ιδιωτικό τομέα.

  1. Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%
  2. Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου.
ΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Τύπος ΠράξηςΠροκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά ΑρχείαΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/ΝομοίΝομός Αττικής (Ανατολικής Αττικής) , Νομός Αττικής (Δυτικής Αττικήςν) , Νομός Αττικής (Κεντρικού Τομέα Αθηνών) , Νομός Αττικής (Νήσων) , Νομός Αττικής (Πειραιώς)
ΈντυπαΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 8

Πηγή:  e-dimosio.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis