22χρονη προσπάθησε να "περάσει” ναρκωτικά στις Φυλακές Δομοκού

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
22χρονη προσπάθησε να "περάσει” ναρκωτικά στις Φυλακές Δομοκού

Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε, από την εξωτερική φρουρά του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, κατά το χρόνο προσέλευσης για το επισκεπτήριο σε αυτό, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του σώματος 22χρονης ημεδαπής και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, η 22χρονη προσπάθησε να εισάγει στο ανωτέρω Κατάστημα Κράτησης, τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (39,6) γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φαρμακευτικά σκευάσματα, η χημική σύσταση των οποίων θα διερευνηθεί εργαστηριακά.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, συνελήφθη η 22χρονη, καθώς και ο 31χρονος ημεδαπός κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης, που θα επισκεπτόταν, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.