Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:21 | 21/07/2016

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 22χρονο Θέμη Κλειτσάκη, που ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας.

Σηκώθηκε πρωί - πρωί και "πετάχτηκε" με το μηχανάκι να πάρει γάλα για την περίπου 2 ετών κορούλα του, που λάτρευε, αλλά στο δρόμο τον περίμενε ο θάνατος.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 6:00΄ το πρωί στη συμβολή των οδών Αθηνών και Πηλίου στη Νέα Άμπλιανη. Ο άτυχος 22χρονος κατεβαίνοντας την οδό Αθηνών, έπεσε πάνω σε τροχαίο, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος με το μηχανάκι ακολουθούσε ένα βανάκι Mercedes το οποίο όμως τράκαρε με ένα αγροτικό που βγήκε από την Πηλίου στην οδό Αθηνών.

Ο Θέμης προσπάθησε να περάσει από αριστερά και να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά ήταν αδύνατο.

Το μηχανάκι συγκρούστηκε με το βανάκι και στη συνέχεια εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά, πέφτοντας στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τριπλη καραμπόλα, που ειχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 22χρονου πατέρα.

Αγωνιστής της ζωής

Ο Θέμης Κλειτσάκης δεν ήταν απλά μόνο ένα καλό παιδί. Ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, αφού είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Λόγω "ειδικών συνθηκών" στην οικογένεια υποχρεωτικά μεγάλωσε σε διάφορα ιδρύματα. Παρά τις απίστευτες δυσκολίες που συνάντησε κατάφερε να βγει δυνατός να σταθεί στα πόδια του και να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Λάτρευε τη γυναίκα του και την κόρη του και έκανε τα πάντα για να μην τους λείψει τίποτα. Ήταν ένα πολύ αξιόλογο και πολύ ώριμο παιδί για τη ηλικία του, με ήθος και ευγένεια.

Το LamiaReport εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 
 
www.lamiareport.gr
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis