Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 19/06/2020

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, της Ροτόντας και χώρων περιμετρικά του Α.Π.Θ., για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  •  (7) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  •  (5) άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.
  •  (1) άτομο για εκκρεμές διωκτικό έγγραφο . Πρόκειται για 36χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (18-06-2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί Δημοσίων Εσόδων .
  • (2) άτομα για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι βραδινές ώρες χθες (18-06-2020), εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να κινούνται με όχημα στην περιοχή του Ευόσμου και σε σήμα στάσης για έλεγχο που τους έγινε ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του διαπιστώθηκε η μεταφορά οκτώ (8) αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.
  • (4) άτομα για παράνομη ρύθμιση και διενέργεια παιγνίων. Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-06-2020), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα καφέ και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου διαπίστωσαν την εγκατάσταση και λειτουργία (35) ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε (3) εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες. Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και οι παίκτες.
  •  (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis