Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 25/05/2016

Tη λειτουργία της 20ης εκπαιδευτικής σειράς (2016 - 2017) της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας αποφάσισε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η 20η εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, εκπαιδευτικού έτους 2016 - 2017, θα λειτουργήσει με σαράντα (40) σπουδαστές, κατά το χρονικό διάστημα από 12/9/2016 έως 7/4/2017.

 
Από τους ανωτέρω σπουδαστές, οι είκοσι τέσσερις (24) θα προέλθουν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και οι δεκαέξι (16) από αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αρχηγείου Κυπριακής Αστυνομίας καθώς και από πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπών Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι ως άνω πολιτικοί υπάλληλοι πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένοι για τον χειρισμό θεμάτων Κρατικής Ασφάλειας.


Οι 16 θέσεις κατανέμονται ως εξής:


Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν ol θέσεις των δύο (2) Κυπρίων αστυνομικών, αυτές θα συμπληρωθούν από πολιτικούς υπαλλήλους Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε αντίθετη δε περίπτωση, από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.


Επίσης σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις (από τις ως άνω 16), μετά την παρέλευση της προθεσμίας γνωστοποίησης των επιλεγέντων, από τους φορείς (Γ.Ε.ΕΘ.Α., Γενικό Επιτελείο Στρατού, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, Πυροσβεστικό Σώμα, Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπά Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), αυτές θα καλυφθούν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα επιλεγούν από την αρμόδια Επιτροπή.

Οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να φέρουν το βαθμό του ταγματάρχη ή αντισυνταγματάρχη και αντίστοιχων.

Οι εισαγόμενοι για φοίτηση στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να κατέχουν τα προβλεπόμενα από το νόμο και τους οικείους κανονισμούς περί ιεραρχίας και προαγωγών ουσιαστικά προσόντα για περαιτέρω εξέλιξη και να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κατά την τελευταία κρίση.

Η ηλικία των προς φοίτηση καλουμιένων δεν πρέπει να υπερβαίνει το 52ο έτος κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους έναρξης της φοίτησης για τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, Ενόπλων Δυνάμεων, Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος (ήτοι οι γεννηθέντες την 31/12/1964 και εντεύθεν) και το 55ο έτος για τους πολιτικούς υπαλλήλους (ήτοι οι γεννηθέντες την 31/12/1961 και εντεύθεν).
 
Η απόφαση και οι προυποθέσεις για του υποψήφιους ΕΔΩ
 
Το Εντυπο πρότασης καταλληλότητας
 
ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
 
 
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ 20Η ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (2016-2017)
 
 
Ι.ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
ΒΑΘΜΟΣ:                
Α.Γ.Μ.:                      
ΕΠΩΝΥΜΟ:             
ΟΝΟΜΑ:                  
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:       
ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ:
 
ΙΙ.ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Α. ΤΥΠΙΚΑ
…………………….
Β. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΕΙΘ. ΣΥΜΒ. – Ε.Δ.Ε.
……………………..
Γ. ΗΘΙΚΕΣ – ΥΛΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ
…………………….
Δ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
…………………….
 
ΙΙΙ. ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
……………. Προτείνεται για τη φοίτησή του στην 20η εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας
                                                                        Ο …………………………………..
 
 
IV. ΑΠΟΦΑΣΗ Η’ ΓΝΩΜΗ
……………. Συμφωνώ
                                                            Ο ……………….………………….
 
 
 
 
 
 
 
Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
 
 
ΑΙΤΗΣΗ
 
 
…………………………….,2016
 
 
ΠΡΟΣ
ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ/Α.Ε.Α.
(Ιεραρχικά)
 
 
 
Αναφέρω ότι, επιθυμώ να φοιτήσω στην 20η Εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, εκπαιδευτικού έτους 2016 - 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 12/9/2016 έως 7/4/2017 και δηλώνω ότι, συγκεντρώνω τα προσόντα που προβλέπονται από το π.δ. 380/1996, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και την υπ’ αριθμ. ………………... από ……………. Απόφαση κ. Προϊσταμένης Επιτελείου/Α.Ε.Α.
 
 
Ο ΑΙΤΩΝ
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Α.Γ.Μ.:
 
           
Βαθμός:               
 
 
Επώνυμο:     
 
 
Όνομα:
 
 
Πατρώνυμο: 
 
 
Μητρώνυμο:
Υπηρεσία:
 
 
Ημερομηνία γέννησης:
(Ημέρα – Μήνας – Έτος)
 
 
Χρόνος Πραγματικής Υπηρεσίας Αξιωματικού κατά την ημερομηνία εισόδου στη Σχολή (12/9/2016):
……. έτη …….. μήνες
 
 
*Συνημμένα, επισυνάπτονται τυχόν επιπλέον στοιχεία, όπως τίτλοι σπουδών, σύμφωνα με το άρθρο 17 του π.δ. 380/96. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis