Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 20/12/2017

Ο αποκαλούμενος «δράκος των Αμπελοκήπων» είναι ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος. Ένας προγραμματιστής, οποίος το τελευταίο διάστημα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 7 βίαιες επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος «δράκος» ακολουθούσε τα θύματα του ακόμα και μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και την κατάλληλη στιγμή τις έπιανε από το λαιμό για να τις αιφνιδιάσει. Αμέσως τις έριχνε στο πεζοδρόμιο, πάντα βραδινές ώρες, τους κατέβαζε το κολάν και στην συνέχεια τους έσκιζε το εσώρουχο προκειμένου να τις θωπεύσει.

Τα κολάν, τα τακούνια και το «δόλωμα»

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το τελευταίο διάστημα δέχονταν απανωτές καταγγελίες από νεαρές γυναίκες, οι οποίες είχαν δεχθεί την επίθεση του 25χρονου μανιακού. Σε όλες τις περιπτώσεις το κοινό στοιχείο ήταν το γεγονός πως τα θύματα φορούσαν κολάν και τακούνια.

Άμεσα οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν σε οδούς των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στην Φειδιππίδου και στους πέριξ δρόμους, για βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο ενδεχομένως απεικονίζεται ο «δράκος».

Παράλληλα και αφού οι επιθέσεις αυξάνονταν σταδιακά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έριξαν «δόλωμα’ στην περιοχή μια αστυνομικό, η οποία βέβαια φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα.

Η κάμερα ασφαλείας

Ωστόσο πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί και από τις περιγραφές των θυμάτων του «δράκου», κατάφεραν να εντοπίζουν βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν ένας νεαρός άνδρας να ακολουθεί μια κοπέλα, στην οδό Φειδιππίδου.

Όλα τα χαρακτηριστικά του νεαρού έμοιαζαν με την περιγραφή που είχαν δώσει στην Ασφάλεια, τα θύματα του «δράκου». Πλέον οι αστυνομικοί που είχαν επιφορτιστεί με τις έρευνες για την αναζήτηση του 25χρονου, είχαν την φωτογραφία του υπόπτου ανά χείρας και πραγματοποιούσαν μυστικές περιπολίες στις οδούς που σημειωνόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι σεξουαλικές επιθέσεις.

Πριν από δυο ημέρες και ενώ στην περιοχή κυκλοφορούσε με κολάν και ψηλοτάκουνα, η αστυνομικός που αποτελούσε το δόλωμα. Οι συνάδελφοι της είδαν έναν 25χρονο νεαρό να κινείται ύποπτα και μάλιστα να ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ακολουθούν διακριτικά τον νεαρό και την στιγμή που επιτέθηκε στην ανυποψίαστη κοπέλα, αμέσως επενέβησαν και του περάσαν χειροπέδες.

Όλα τα θύματα του προγραμματιστή από την Ν. Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού, τον άνθρωπο που προσπάθησε να τις βιάσει.

 www.newsit.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis