Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 12/09/2020

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ενημερώνει τα μέλη της ότι θα διοργανώσει το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών.

 Ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί την 11/10/2020 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας, θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Μαλακάσας και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Ο αγώνας θα είναι Level 2, επτά (7) σταδίων, 130 σφαιρών και θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας ενώ το παράβολο του αγώνα για κάθε μέλος της Ένωσης μας, θα κατατεθεί πριν το αγώνα στον ανωτέρω σύλλογο από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού (θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση). Κατά την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν οι κανόνες που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο, για την μη εξάπλωση του COVID.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές ενημερώνονται ότι έχουν την δυνατότητα εφόσον τον επιθυμούν να προμηθευτούν τα αναγκαία για τον αγώνα πυρομαχικά από τον ανωτέρω σύλλογο πριν τον αγώνα στις εξής τιμές:

  • 9mm 16 ευρώ/ κουτί
  • 40mm 20 ευρώ/ κουτί
  • 45mm 21 ευρώ/ κουτί

και να προπονηθούν στο εν λόγω σκοπευτήριο στο διάστημα που μεσολαβεί από την παρούσα ανακοίνωση έως την ημέρα του αγώνα μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο κ. Τσάμη Μάρκο.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί σκοπευτές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 28/09/2020.

 Αίτηση συμμετοχής

 Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιπρόεδρο Β΄ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμο Α΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο 6983458252.

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis