Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 17/02/2020

Η Bell & Ross είναι ένας οίκος ωρολογοποιίας με ένα ισχυρό στρατιωτικό υπόβαθρο και κατασκευάζει ρολόγια τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε ακραίες συνθήκες. Πρόσφατα ο οίκος διοχέτευσε την πρακτικότητα αλλά και την κομψότητα που τον διακατέχει σε τρία νέα αυτόματα ρολόγια με vintage στυλ.

Τα νέα ρολόγια ανήκουν στην σειρά BR V2, τα οποία σε αντίθεση με τα ρολόγια του οίκου που είναι εμπνευσμένα από πραγματικά όργανα αεροπλάνου και διαθέτουν την χαρακτηριστική τετράγωνινη κάσα και το στρογγυλό καντράν, διαθέτουν στρογγυλή κάσα και μπορούν να ανταγωνιστούν ρολόγια άλλων πολυτελών οίκων, όπως η Omega και η Grand Seiko.

BR V2-94 Aéronavale Bronze

Το BR V2-94 Aéronavale Bronze είναι ένα κομψό ρολόι σε μπλε και μπρονζέ χρώμα, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στις στολές του Γαλλικού Ναυτικού. Διατέτει μια κάσα 41 mm κατασκευασμένη από μπρούτζο, σταθερή στεφάνη από αλουμίνιο και στο εσωτερικό του χτυπάει ο αυτόματος μηχανισμός calibre BR-CAL.302, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 42 ώρες. Το ρολόι έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 100 μέτρων και είναι μια περιορισμένη έκδοση 999 τεμαχίων, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

BR V2-92 Military Green

Η Bell & Ross αποκαλεί αυτό το ρολόι “Military Green” προς τιμήν όλων των στρατιωτικών δυνάμεων ξηράς. Είναι ένα ρολόι το οποίο θέλει να μας θυμίσει ότι τα ρολόγια χειρός έγιναν απαραίτητα στο πεδίο της μάχης, αν και δεν συμπεριλαμβάνονταν στον βασικό εξοπλισμό ενός στρατιώτη. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επικάλυψη Super-LumiNova στους δείκτες και τις ενδείξεις για μέγιστη ευκρίνεια, περιστρεφόμενη στεφάνη, ενώ στο εσωτερικό του χτυπάει ο ίδιος μηχανισμός με το παραπάνω μοντέλο.

Το ρολόι διατίθεται με χακί λουράκι ΝΑΤΟ ή μπρασελέ, με την τιμή του να ανέρχεται στα 2.700 ευρώ και στα 2.990 ευρώ αντίστοιχα.

BR V2-93 GMT Blue

Το ρολόι αυτό είναι μια παραλλαγή του GMT ρολογιού που κυκλοφόρησε η μάρκα το 2018. Οι πιλότοι ήδη λατρεύουν την προηγούμενη έκδοση, με την 24ωρη κλίμακα και την δίχρωμη στεφάνη, και θα λατρέψουν και το νέο ρολόι για την ελαφριά κατασκευή του από ανοδιωμένο αλουμίνιο και τον ξεχωριστό κόκκινο δείκτη GMT. Το νέο ρολόι διαθέτει επικάλυψη Super-LumiNova στους δείκτες και τις ενδείξεις, ενώ στο εσωτερικό του χτυπάει ο calibre BR-CAL.302.

Το ρολόι διατίθεται με γκρι λουράκι ΝΑΤΟ ή μπρασελέ, με την τιμή του να ανέρχεται στα 2.900 ευρώ και στα 3.200 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή: perpetual.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τομ Χανκς έκανε διαγωνισμό push - ups με αξιωματικό του αμερικανικού στρατού [ΒΙΝΤΕΟ]


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis