Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 25/05/2016

«Δεν έχω καμία σχέση με τις επιθέσεις», τονίζει ο άνδρας που συνελήφθη το πρωί ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου. 

Πρόκειται για έναν 30χρονο Ελληνα, ιδιωτικό υπάλληλο, τον οποίο συνέλαβε το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται ότι το σπίτι του βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που έγιναν οι επιθέσεις, σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Ο νεαρός δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. 

Μέχρι στιγμής τον έχουν αναγνωρίσει 4 γυναίκες-θύματά του, ενώ ακόμη μία επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ., κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί και εκείνη επίθεση και θα προχωρήσει και εκείνη στη διαδικασία της αναγνώρισης.

Στην τσέπη του «δράκου» του Αμαρουσίου βρέθηκε μια μονωτική ταινία, για την οποία ο ίδιος δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί την κουβαλούσε μαζί του. Εν τω μεταξύ, το τελευταίο θύμα του κατήγγειλε ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε είχε στο στόμα του μια μονωτική ταινία με την οποία επιχειρούσε να της δέσει το στόμα και τα χέρια.

Στο άλλο ερώτημα που δεν έδωσε πειστική απάντηση είναι για τη νυχιά που έχει από το μέτωπο ως το μάγουλο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε στο ξύρισμα, ωστόσο, το τελευταίο θύμα του δράκου του Αμαρουσίου από τα πρώτα πράγματα που υποστήριξε ήταν ότι τον έγδαρε στο πρόσωπο με τα νύχια της.

Ο 30χρονος, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει καμία επίθεση...

Σημειώνεται ότι ο «δράκος» του Αμαρουσίου συνελήφθη σήμερα στις 6 το πρωί, όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο «δράκος» άρπαξε την άτυχη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, ωστόσο στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν. 



www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis