Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 13/11/2018

Με πάνω από 330 αστυνομικούς δρομείς έδωσε προχθες, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, δυναμικό «παρών» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η «Hellenic Police Running Team» και στις τρείς διαδρομές, του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αστυνομικοί – δρομείς, όλων των βαθμών, από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν στις διαδρομές των 5.000 μέτρων, των 10.000 μέτρων και στην κλασσική διαδρομή των (42.195) μέτρων του Μαραθωνίου.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου στάθηκε στο πλευρό της «Hellenic Police Running Team» τρέχοντας στην διαδρομή των 5.000 μέτρων.

[custom:google-ads]

Παράλληλα εθελοντές αστυνομικοί, από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσέφεραν τιμητικά τις υπηρεσίες τους, σε διάφορα σημεία των διαδρομών ανεφοδιάζοντας τους αθλητές.

Επίσης, η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή τον 36ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμμετείχε και με περίπτερο αφιερωμένο στην Τροχαία, από 8 έως 10 Νοεμβρίου, στην έκθεση «ERGO Marathon 2018» που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η εμφάνιση - φανέλα της «Hellenic Police Running Team» ήταν προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Σημειώνεται επίσης ότι για την ομαλή διεξαγωγή του 36ου Μαραθώνιου διατέθηκαν σε μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας περισσότεροι από (1.200) αστυνομικοί.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis