Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:19 | 24/05/2019

Τον τρόμο έσπειρε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα ένας 35χρονος Λαρισαίος ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες.

Αρχικά επιτέθηκε πριν δέκα ημέρες στην οδό 25η Μαρτίου σε μια γυναίκα με σκοπό τον βιασμό της. Εκείνη αντιστάθηκε και ο 35χρονος άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα τραυματίζοντάς την στο κεφάλι. Τελικά τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του.

[custom:google-ads]

Προχθές το βράδυ όμως ο 35χρονος ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά επιτιθέμενος σε 22χρονη κοπέλα στην συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Κολοκοτρώνη. Η νεαρή επιχειρούσε να μπει στην πολυκατοικία της όταν ο άντρας της επιτέθηκε από πίσω τραβώντας τα μαλλιά της με σκοπό να την βιάσει.

Η 22χρονη αντιστάθηκε και τότε ξεκίνησε η πάλη μεταξύ τους. Με τα κλειδιά που κρατούσε στα χέρια της η κοπέλα κατάφερε να τον τραυματίσει, εκείνος αιφνιδιάστηκε και άρχισε να τρέχει.

Η 22χρονη τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση που της έγινε και κάλεσε την αστυνομία δίνοντας κατάθεση.

Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες και ύστερα από λίγη ώρα η Άμεσος Δράση εντόπισε τον 35χρονο στα επείγοντα του ΓΝΛ, όπου πήγε διότι είχε τραυματιστεί από την πάλη του με την 22χρονη, και εκεί έγινε η σύλληψή του.

Η αστυνομία τον έψαχνε τις τελευταίες δέκα ημέρες μετά το πρώτο περιστατικό, και με αφορμή το δεύτερο προχθεσινοβραδινό περιστατικό κατάφερε να τον πιάσει.

thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis