Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 01/05/2018

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος που η γυναίκα κατέρρευσε την ώρα που γυμνάζονταν, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή και αποφασίστηκε η εισαγωγή της στην Εντατική.

Η γυναίκα καθώς γυμνάζονταν σήμερα το μεσημέρι, χωρίς ιδιαίτερη αιτία και χωρίς κάποια προειδοποίηση, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, κατέρρευσε και το προσωπικό του γυμναστηρίου προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε πάρα πολύ γρήγορα, με τους γιατρούς να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε ιατρικό επίπεδο. Εντύπωση προκάλεσε στο προσωπικό του γυμναστηρίου και στους γιατρούς, η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της γυναίκας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρόβλημα της γυναίκας εντοπίζεται στον εγκέφαλο, χωρίς να έχει δοθεί ακόμα επίσημη ενημέρωση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή της στην Εντατική. Από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζελείου, κ. Μοσχοβάκη έγινε γνωστό ότι η 37χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από τον Διευθυντή της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστη Κιούλπαλη, έγινε επίσης γνωστό ότι η 37χρονη βρίσκεται σε καταστολή , παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμοραγία, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαγορευτική οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την υγεία της γυναίκας.

Πηγή: parapolitikakritis.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis