Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 17/03/2021

Μετά από μια τρελή πορεία με το βανάκι του υπό την επήρεια αλκοόλ, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στην περιοχή του Σταυρωμένου στη Κρήτη.

Με το φορτηγό βανάκι του ξεκίνησε από τη Μεσαρά στο Ηράκλειο, γνωστός κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη διαδρομή φέρεται να χτύπησε αρκετά αυτοκίνητα στο πέρασμα του, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για τους επικίνδυνους ελιγμούς του.

Μπλόκο 4 περιπολικών

Στην περιοχή του Σταυρωμένου τέσσερα περιπολικά κατόρθωσαν να του δημιουργήσουν κλοιό και έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ένα μισοδιαλυμένο αυτοκίνητο με τα τέσσερα λάστιχα του ξεφούσκωτα να κινείται με τις... ζάντες και τον οδηγό να μην καταλαβαίνει σε τι ακριβώς κατάσταση βρίσκεται.

Τελικά τον έβγαλαν σε κακή κατάσταση από το αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Δικογραφία σε βάρος του καλλιτέχνη

Σήμερα το πρωί και αφού ξεμέθυσε με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος ο πολύ γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης.

Μετά την σύλληψή του από άνδρες του Τμήματος ΒΟΑΚ οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, κυρίως για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής χαρακτηρίζεται από τους πλέον σοβαρούς του κλάδου, με σημαντική πορεία. Είναι δε ενδεικτικό ότι πρόκειται για καλλιτέχνη που έχει εκφράσει πολύ συχνά την αντίθεσή του στο φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών στη διάρκεια γλεντιών, στα οποία έχει κληθεί να παίξει μουσική αλλά και στις γνωστές "κούπες".

Πηγή: cretalive.gr   thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis