Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 20/11/2017

Με "καρέ" του λίφτινγκ συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου, βασικού πυλώνα για την μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Με τις τέσσερις παρεμβάσεις και προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2017, το 401 θεμελιώνει εκ νέου τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα των Βαλκανίων και ταυτόχρονα σφραγίζει το εισιτήριο του για τη νέα εποχή.


Ενδεικτικά, εντός του 2017, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών:

  • Ολοκληρώθηκε, η πλήρης ανακαίνιση του εξοπλισμού των παθολογοανατομικών εργαστηρίων, καθώς και η πλήρης ανακαίνιση της νοσηλευτικής μονάδας 5Α του Νοσοκομείου, δυναμικότητας 41 κλινών, μέσω προσφοράς του Καθηγητή Ιατρού κ. Λεωνίδα Παπασταματίου.
  • Βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης, η ανανέωση του εξοπλισμού ενδοσκοπήσεων του γαστρεντερολογικού τμήματος, καθώς και η προμήθεια 4 μονάδων αιμοκάθαρσης τεχνητού νεφρού, με την ταυτόχρονη εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος επεξεργασίας ύδατος – απιονισμού για τη μονάδα τεχνητού νεφρού, μέσω προσφοράς της Εθνικής Τράπεζας.
  • Βρίσκονται σε εξέλιξη, η προμήθεια σύγχρονου γραμμικού επιταχυντή, ο πλήρης εκσυγχρονισμός του μαγνητικού τομογράφου, καθώς και η πλήρης ανακαίνιση πτέρυγας νοσηλείας του Νοσοκομείου, μέσω εκτεταμένης προσφοράς του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

 

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis