Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 08/06/2018

Δύο μεγάλοι διαγωνισμοί για 80 θέσεις διδακτικού προσωπικού "τρέχουν" στις Σχολές Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας για την 3η εκπαιδευτική περίοδο της εκπαιδευτικής σειράς 2016-2018.

Στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής κατανέμονται 40 θέσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι μπορούν να είναι είτε εν ενεργεία και εν συντάξει αστυνομικοί ή στρατιωτικοί, είτε πολιτικό εκπαιδευτικό προσωπικό σε αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα. 

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών Ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού Πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν.

[custom:google-ads]

Στις ενότητες που θα κληθούν να διδάξουν οι επιτυχόντες περιλαμβάνονται το ποινικό, συνταγματικό και αστυνομικό δίκαιο, στοιχεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το διοικητικό δίκαιο, καθώς και η μελέτη συγκεκριμένων ποινικών υποθέσεων. 

Αιτήσεις υποβάλλονται, έως τις 28 Ιουνίου, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, στην διεύθυνση: 7ο χλμ. Ε.Ο Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ. 691 00. Πληροφορίες: 25310 57076.

Όσο για τις υπόλοιπες 40 θέσεις αφορούν τη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, όπου οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 22 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο workenter

(thetoc.gr)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis