Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 09/09/2017

Συνελήφθη, χθες (08.09.2017), μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για μαστροπεία. Επιπλέον αναζητείται 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 44χρονου (ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται).

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, προήγαγε στην πορνεία 19χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα και στους δύο αλλοδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και επιπλέον το χρηματικό ποσό των εξακοσίων πενήντα (650) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 19χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis